Zaterdag 13 juli

Deepgroove


at the

Beach

Beachclub

Perry's


Brouwersdam

Deep & Tech


House

Grooves

DELICIOUS

BARBEQUE


à la Perry's

Everything gets hotter

When the Sun


goes

Down

LET'S

Celebrate


THE

SUMMER

Beachclub Perry's

Niet voor niets is deze beachclub dé locatie voor alweer de 5e editie van ons zomerfeestje. Je kunt er namelijk niet omheen dat Perry's al meer dan 25 jaar een begrip is aan de “hotspot” Brouwersdam! In een Noord-Afrikaanse sfeer kun je er fijn je vrije tijd besteden met gastvrijheid op het strand. Op het zonneterras, onder de verwarmde veranda, bij het haardvuur of gewoon gezellig aan de bar. Wil je drinken, eten en relaxen? Ja mooi! Dat is ook de passie van team Perry's. Na je mooie stranddag uitgebreid in stijl genieten van een delicious barbeque en ook lekker de nacht in dansen op de muziek van een TOP line-up? Dan is Deepgroove at the Beach op zaterdag 13 juli de ultieme gelegenheid!
Sea You Soon at Perry's!

Route & Parkeren


Met de auto

Beachclub Perry’s ligt aan het Noordzeestrand aan de Brouwersdam te Scharendijke. Strandovergang Brouwersdam 1. (bij paalnummer 22) Vanuit het noorden: richting Ouddorp, volg de N57 zuidelijk, afslag Scharendijke einde rechts, weer direct rechts op de rontonde richting Noordzeestrand, volg dan de bruine borden “Beachclub Perry’s”. Parkeren aan de Brouwersdam is gratis.

Vanuit het zuiden: Stormvloedkering de N57 (noordelijk aanhouden) richting Ouddorp/Renesse. Na de Shell pomp de stoplichten links, na 800 meter rechts richting R’dam de N57. Afslag Scharendijke nemen, einde direct links. Onder viaduct door op de rotonde rechts richting strand, volg de bruine borden “Beachclub Perry’s”.

New York Taxi Renesse

De bekendste taxi's ter wereld zijn ook in het Zeeuwse Renesse te vinden. Ze halen je op en brengen je weer thuis na een top feest op de Brouwersdam. Just as safe and easy as that!

Nu Bellen: +31 111 464646
  • Beachclub Perry's | Brouwersdam

  • Gratis Parkeren op de Brouwersdam.