Zaterdag 13 juli

Deepgroove


at the

Beach

Beachclub

Perry's


Brouwersdam

Deep & Tech


House

Grooves

DELICIOUS

BARBEQUE


à la Perry's

Everything gets hotter

When the Sun


goes

Down

LET'S

Celebrate


THE

SUMMER


DEEPGROOVE HUISREGELS


Deze huisregels zijn van toepassing voor alle bezoekers van het Deepgroove Event bij Beachclub Perry's en gelden voor zowel voor op de Beachclub als het omliggende verzorgingsgebied.

 • De organisatie behoudt zich het recht voor bezoekers te weigeren zonder opgaaf van reden.
 • Er moet bij navraag worden voldaan aan de Nederlandse wettelijke verplichting van het tonen van een geldig legitimatiebewijs.
 • Deepgroove heeft geen dresscode. Gepaste kleding is wel vereist bij je bezoek aan Deepgroove. Sportkledij zoals voetbalshirts, trainingspakken en/of Kleding met groepskenmerkende teksten zijn niet toegestaan. Grote tassen, heuptasjes en/of rugzakken zijn niet toegestaan en kunnen ook niet in bewaring worden genomen.
 • Schade aan of verlies van eigendommen is voor eigen risico, de organisatie stelt zich hier niet voor aansprakelijk.
 • Het bezitten, verhandelen of gebruiken van verdovende middelen (waaronder alle soft- en harddrugs, medicijnen zonder voorschrift, lachgas(patronen) etc.) is verboden. Bij overtreding van dit verbod dient de organisatie aangifte te doen bij politie.
 • Binnen de gehele locatie geldt een rookverbod. Roken is toegestaan op de daartoe bestemde locatie(s).
 • De Deepgroove events zijn toegankelijk vanaf 21 jaar. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden.
 • Het in bezit hebben en/of mee dragen van glas, blik, vuurwerk, (steek) wapens en e.v.t. brandgevaarlijke spullen zoals spuitbussen is ten strengste verboden.
 • Bezoekers dienen akkoord te gaan met mogelijke fouillering bij de entree.
 • Het nuttigen van eigen meegebrachte consumpties is niet toegestaan.
 • Aanwijzingen van crew en/of beveiliging dienen te allen tijde worden opgevolgd.
 • De organisatie DeepGroove & management Beachclub Perry's behouden zich het nadrukkelijke recht voor om bezoekers, bij ongepast of hinderlijk gedrag, geweld, discriminatie of bij het overtreden van de huisregels, resoluut te verwijderen van de event locatie en omliggende terreinen.
 • Bij diefstal of expres toegebrachte schade aan andermans eigendommen dan wel apparatuur en of meubilair, zal aangifte worden gedaan bij politie.
 • Nooduitgangen / deuren dienen te allen tijde vrij gelaten te worden.
 • Het maken van beeld-en of geluidsopnamen zonder professioneel doeleinde is toegestaan.
 • Denk bij aankomst en vertrek ook aan de buren en houd de omgeving schoon van rommel!


Gezellig op stap? Een goed idee...
Maar houd het wel gezellig!

Bij voorbaat dank
Organisatie Deepgroove & management Beachclub Perry's.PRIVACY STATEMENT & PORTRETRECHT


Deze privacy verklaring en portretrecht informatie zijn van toepassing voor alle bezoekers van Deepgroove Events.

Privacy:

Wij respecteren je privacy en persoonlijke levenssfeer, maar soms hebben we persoonlijke gegevens van je nodig. In onze privacy verklaring lees je welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens verzamelen, opslaan, beschermen en verwerken. Deze privacy verklaring is van toepassing op onze website www.deepgroove.nl en de evenementen die wij hierop aanbieden. Wij behandelen jouw persoonlijke gegevens conform de Europese General Data Protection Regulation (GDPR, enforcement date: 25 May 2018). Mocht je vragen hebben m.b.t. ons privacy statement, dan kun je contact openemen met Deepgroove / Vibez Factory via e-mail.

Portretrecht:

Tijdens onze events maken we foto, film en geluidsopnamen (beeldmateriaal) ten behoeve van promotie van onze events op o.a. onze website en voor het (promotionele) gebruik op onze sociale media. De aanwezige bezoekers/gasten kunnen op dat moment herkenbaar zijn op dit beeldmateriaal. Aangezien het beeld materiaal in ons beveiligde opslag systeem niet te koppelen is aan andere persoonsgegevens is hier geen sprake van het verzamelen van gevoelige persoonsgegevens. Professioneel beeldmateriaal van onze events wordt altijd gemaakt in opdracht van de organisatie Deepgroove / Vibez Factory.

Als onderdeel van onze huisregels en privacy statement willen we je dan ook laten weten dat er beelden gemaakt worden die gepubliceerd kunnen worden, zowel bij het evenement zelf als in redactionele artikelen in tijdschrift en/of krant en op sociale media. Bij individuele bezwaren zal het betreffende beeldmateriaal natuurlijk direct door ons worden verwijderd. Voor het gebruik van beeldmateriaal wat gemaakt wordt door aanwezige bezoekers/gasten en/of dj's/artiesten en/of crew van partners/locatie kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen.
Het door ons gemaakte beeldmateriaal bewaren we op de door ons goed beveiligde harde schijven. Wij bewaren geen Deepgroove beeldmateriaal in de cloud.

Inzage:

Je hebt te allen tijde het recht om de (persoonlijke) gegevens op te vragen die wij van je hebben opgeslagen, voor zover ze onder de wet AVG/GDPR vallen.
13 Juli 2019
18:00uur - 01:00uur
Beachclub Perry's
ARE YOU READY
For the 5th Beach Edition?