Zaterdag 21 juli

Deepgroove


at the

Beach

Beachclub

Perry's


Brouwersdam

Deep & Tech


House

Grooves

DELICIOUS

BARBEQUE


à la Perry's

Everything gets hotter

When the Sun


goes

Down

LET'S

Celebrate


THE

SUMMER

AT THE BEACH '18
LINE-UPFunkerman

Dat Funkerman al meer dan een decennium een van de grootste namen is in de house muziek hoeft duidelijk geen verdere uitleg. Tijdens onze eerste winter editie was hij er ook al bij en ging het duidelijk compleet los! We zijn dan ook trots dat deze legende op 21 juli ons Deepgroove zomerfeestje bij Perry's op de Brouwersdam weer met pure en originele housemuziek komt afsluiten!

René Amesz

Van Australië tot Rusland, van Londen tot Singapore en natuurlijk ook in Nederland. Voor altijd op zoek naar die volgende muzikale sensatie en waar je hem ook tegenkomt, René Amesz is een van die dj's waarbij je simpelweg niet stil kunt blijven staan. René Amesz staat volgens z’n Facebook gelijk aan electronic badass funky sleazy percussive rhythms. Een hele mond vol, maar dat het steevast moddervet klinkt staat vast als een house! Veelzijdig, enthousiast en voorzien van de nieuwste house en techhouse-parels staat René Amesz altijd garant voor kolkende dansvloeren en freakende festivals! Hij stond al een tijdje op ons verlanglijstje maar nu is het een feit en ga je hem uitgebreid beleven tijdens Deepgroove at the Beach!

Jasper Clash

Als we het hebben over Real House Music dan hebben we het natuurlijk ook over Jasper Clash. Deze sympatieke en gezellige dj is daarom inmiddels een graag geziene gast op vele grote feesten en festivals. House stroomt door zijn aderen en wanneer deze man achter de pioneers gaat staan dan weet je het wel. Juist om die reden hebben we hem ook voor dit jaar weer gevraagd in de Deepgroove booth te stappen.

Benjamin Scott

Benjamin Scott, een muziek liefhebber pur sang, is een echte specialist als het gaat om de juiste muziek keuze en het technisch aan elkaar mixen van de nieuwste deep sound tot de lekkerste techhouse beats. Al op jonge leeftijd wist Benjamin Scott velen te overtuigen van zijn performance en dj skills. 6 jaar geleden besloot hij zich sec te richten op de house muziek en dat bleek een juiste keuze. Na veel ervaring te hebben opgedaan in diverse clubs door heel Nederland, stond hij als een van de oprichters aan de basis van Deepgroove, heeft inmiddels ook zijn eigen concept HOUSEKULT en is hij inmiddels door heel Nederland en ver daarbuiten een veelgevraagde, bekende en graag geziene artiest. Benjamin Scott zal jullie ook tijdens de 4e at the Beach editie op vertrouwde wijze van een heerlijke set deep- en techhouse gaan voorzien.

contest winner

Om je Deepgroove at the Beach avondje op 21 juli goed te beginnen kun je vanaf 18:00 weer gaan genieten van het delicious barbeque buffet smaakvol samengesteld door de chef van Perry's. Natuurlijk fijn aangevuld met lekkere deuntjes van de Deepgroove contest winnaar Janny Hosmin die ons 2 uur lang zal verwennen met een zomerse mix van vrolijke en opzwepende deep- en tech house grooves waardoor je vanaf het eerste moment al niet meer stil wil blijven staan.

Janny Hosmin, Als jonge getalenteerde Dj begon Janny (Giovanni de Callafon) vanaf zijn 16de met een controller en macbook en draaide heel wat uurtjes op zijn slaapkamer. Na een tijd oefenen in vooral de Deephouse, Begon Janny met het draaien in locale horeca gelegenheden. Door de enorme passie die janny voor muziek had en vooral zijn liefde voor techhouse begon hij in grotere clubs te draaien zowel in en buiten Nederland. Na eigen events zoals "Nachtgymnastiek", flink wat andere feestjes en sinds kort ook radioshows heeft Janny grote plannen in de muziek. Binnenkort zal Janny Hosmin ook een duo beginnen en is van plan om regelmatig zijn eigen platen uit te brengen. Er bestaat geen twijfel dat we de komende jaren nog veel van hem gaan horen en zien!