Zaterdag 13 juli

Deepgroove


at the

Beach

Beachclub

Perry's


Brouwersdam

Deep & Tech


House

Grooves

DELICIOUS

BARBEQUE


à la Perry's

Everything gets hotter

When the Sun


goes

Down

LET'S

Celebrate


THE

SUMMER

13 JULI '19
DEEPGROOVE
LINE-UPLucien Foort

Last but sure not least... Lucien Foort! Deze man hoeft duidelijk geen verdere uitleg. Tijdens onze eerste en tweede zomer edities was hij er ook al bij en ging het compleet los! We konden er niet omheen hem omnieuw te vragen en kregen direct een dikke ja! Helemaal te gek dus dat hij op 13 juli alle registers open trekt en de vijfde editie van ons Deepgroove zomerfeestje bij Perry's op de Brouwersdam in stijl komt afsluiten!

René Amesz

Van Australië tot Rusland, van Londen tot Singapore en natuurlijk ook in Nederland. Voor altijd op zoek naar die volgende muzikale sensatie en waar je hem ook tegenkomt, René Amesz is een van die dj's waarbij je simpelweg niet stil kunt blijven staan. René Amesz staat volgens z’n Facebook gelijk aan electronic badass funky sleazy percussive rhythms. Een hele mond vol, maar dat het steevast moddervet klinkt staat vast als een house! Veelzijdig, enthousiast en voorzien van de nieuwste house en techhouse-parels staat René Amesz altijd garant voor kolkende dansvloeren en freakende festivals! Hij stond vorig jaar ook al bij ons in de booth en dat was zachtjes uitgedrukt op en top genieten. Niet alleen voor ons maar duidelijk ook voor jullie want op veler verzoek gaan we deze man en z'n te gekke housevibez dus opnieuw mee maken!

Karim Soliman

Karim Soliman werd geboren in Cairo, Egypte in 1991 met zowel de Egyptische als de Nederlandse nationaliteit en leerde door verschillende culturen te navigeren. Toen hij in 2002 naar de Nederlandse stad Rotterdam verhuisde, werd hij snel beïnvloed door elektronische dansmuziek. Hij begon zelf te draaien en organiseerde illegale raves met een groep vrienden die dezelfde liefde voor elektronische muziek deelden. Dit resulteerde uiteindelijk in het winnen van de Michel de Hey dj-wedstrijd in 2011 en een co-host evenement van o.a. Give Soul, Rotterdam Rave en Modular Music. Als dj speelde hij inmiddels al op grote Nederlandse festivals zoals Free Your Mind, Milkshake, Toffler en Boothstock en Dagvlinder. Op 13 juli staat hij bij Deepgroove in de booth en gaan we smullen van een te gekke mix van traditionele chicago-house en moderne deep en tech-house.

Kim Kaos

Kimberly, aka "Kim Kaos" passie voor muziek begon op jonge leeftijd met het bespelen van de piano. Toen ze na het horen en zien van een Roog & Erick E set werd het vuurtje aangewakkerd en wist ze dat ze iets met House wilde gaan doen. Na veel oefenen, veel luisteren en zich te verdiepen in de techniek van het draaien stond ze niet al te lang daarna achter de draaitafels waar ze deze nieuwe passie met het publiek kon delen. Ze maakte haar debuut op het bekende Rotterdamse concept Metz, waar ze inmiddels ook resident is, en al snel volgden optredens bij clubs als de legendarische Club Escape Amsterdam, Whoosah, Cornelis Rotterdam, Club NL en Dagvlinder Indoor Festival. Haar sets zijn gevuld met opzwepende House en Tech House, geïnspireerd door artiesten als ROOG, Dennis Quin, Mark Knight, Ferreck Dawn en vele vele andere! Dit en haar geweldige enthousiasme achter de decks zorgen ervoor dat stilstaan geen optie is tijdens haar sets. Kim brengt KAOS naar de dansvloeren en is van plan Nederland, en de rest van de wereld, te gaan veroveren met haar sound!

Benjamin Scott

Benjamin Scott, een muziek liefhebber pur sang, is een echte specialist als het gaat om de juiste muziek keuze en het technisch aan elkaar mixen van de nieuwste deep sound tot de lekkerste techhouse beats. Al op jonge leeftijd wist Benjamin Scott velen te overtuigen van zijn performance en dj skills. 6 jaar geleden besloot hij zich sec te richten op de house muziek en dat bleek een juiste keuze. Na veel ervaring te hebben opgedaan in diverse clubs door heel Nederland, stond hij als een van de oprichters aan de basis van Deepgroove, heeft inmiddels ook zijn eigen concept HOUSEKULT en is hij inmiddels door heel Nederland en ver daarbuiten een veelgevraagde, bekende en graag geziene artiest. Benjamin Scott gaat jullie natuurlijk ook tijdens de 5e at the Beach jubileum editie op vertrouwde exentrieke wijze van een heerlijke lange set deep- en techhouse gaan voorzien.

Jean Ladíz & Pepperoni on sax

Om je Deepgroove at the Beach avondje op 13 juli goed te beginnen kun je vanaf 18:00 weer gaan genieten van het delicious summer barbeque buffet smaakvol samengesteld door de chef. Natuurlijk fijn aangevuld met lekkere diepe deuntjes en vrolijke, opzwepende zomerse grooves geserveerd door Jean Ladíz en Pepperoni live op Sax waardoor je vanaf het eerste moment al niet meer stil wil blijven staan.

Jean Ladíz, ook bekend als organisator van Deepgroove en party deejay JeanPaul, is inmiddels een legendarische verschijning als het gaat om het creëren en hosten van veelzijdige feesten en events met een hoog entertainment karakter.
Na het vestigen van een wereldrecord, door 100 uur non-stop muziek te draaien (2007), kreeg hij aanzienlijke bekendheid in zowel Nederland als België en met zijn verfrissende, altijd onverwachte maar stijlvolle en trendy muziekkeuze werd hij al snel een vaak gevraagde deejay. In 2010 besloot JeanPaul om zijn skills op party en house gebied wat meer onderscheidend karakter te geven en draaide sindsdien als house deejay Jean Ladíz dan ook meermalen per jaar in diverse delen van Europa en zelfs ver daarbuiten. Van kleine intieme lokale feesten, events en beach party's tot de grotere clubs.

Saxofonist Pepperoni (Arjan de Swart) startte zijn muziekcarrière al op 13-jarige leeftijd. Na vele hindernissen maar ook vele optredens besloot hij uiteindelijk toch gaan studeren aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. In de zomer van 2005 werd deze studie bekroond met een diploma. Het bleek allemaal niet voor niets want inmiddels vele (internationale) boekingen later is Pepperoni een bekend fenomeen in de muziekwereld. Naast uitvoerend musicus heeft Pepperoni ook een zelfstandige lespraktijk in hartje Gorinchem voor saxofoon, dwarsfluit, trompet en basgitaar en geeft les bij diverse muziek-verenigingen.

Als showconcept DJ met Sax kwamen JeanPaul en Arjan elkaar in 2008 tegen tijdens een serie shows voor Holland Casino's en dit bleek direct de unieke basis voor een fijne vriendschap en jarenlange muzikale samenwerking. Elke keer opnieuw weten ze elkaar als deejay en saxofonist uit te dagen met de nieuwste en vetste hits, groovy lounge en trendy housebeats! Deze kaalknappe buddy's doen vooral wat ze leuk vinden en het liefst zo vaak mogelijk. Dat ze daarom nu ook tijdens de speciale 5e editie van Deepgroove at the Beach op 13 juli van de partij zijn is dan ook logisch en ze hebben er zin in! Naast Deepgroove kun je het duo deze zomer ook beleven tijdens o.a. SeaFood Sessions op zaterdag 25 mei en donderdag 15 augustus bij Beachclub Perry's.

MC Ron Groovey

Mc Ron Groovey werd al op vroege leeftijd verliefd op verschillende soorten muziek zoals jazz, soul maar ook van hip-hop tot aan house. Met zijn Engelse afkomst is daarom de uitspraak ook echt kenmerkend aan deze top MC. Hij liet al uitgebreid van zich horen tijdens festivals als Beachboom en Latin Village. Kortom, met deze MC hebben we dus een prima host in the house gehaald voor ons fijne feestje!