Deepgroove
X-Mas Style!

Your Groovefull
X-MAS starts here!


Zoals je inmiddels van ons gewend bent proberen we tijdens onze events altijd de intense Deepgroove beleving te creƫren. Geen slingers of confetti, geen drukke danseressen of allerlei andere onnodige fratsen maar "gewoon" die fijne sfeer van de hipste strandtent van Zeeland en goede muziek.
Heel gewoon is dat dan tijdens deze editie overigens ook weer niet want het is tenslotte kerst en dat begin je wat ons betreft in stijl. Deepgroove X-Mas style... Zo laten wij dus weer niets aan het toeval over als het om onze geluid- en lichtsetting gaat en trekken ze bij Perry's een mooi Mediterraans kerstjasje aan samengesmolten tot een heerlijke ambiance. Bij Deepgroove hanteren we nooit een dresscode. Tenslotte bepaal je graag zelf wat je het liefste aantrekt op een feestje. (We laten ons overigens graag verrassen dus een beetje in x-mas stijl is natuurlijk wel leuk ;)

Voor de rest? Deepgroove X-MAS "gewoon" de combinatie van Beachclub Perry's, een toffe dj line-up en fijn samen dansen! Lekker toch?!