Join the

Deepgroove


DJ

CONTEST

Beachclub

Perry's


Brouwersdam

Deep & Tech


House

Grooves

DELICIOUS

BARBEQUE


à la Perry's

Join the

Deepgroove


at the Beach

Contest


DEEPGROOVE AT THE BEACH '18 DJ CONTEST


Join the contest and show us your Grooves!

Lijkt het jou/jullie wel iets om op de 3e editie van Deepgroove at the Beach te draaien met een lekkere warm-up set? Ja? Cool! Voor de zomereditie op zaterdag 21 juli bij Beachclub Perry's op de Brouwersdam organiseren we voor de echte liefhebberts een online dj contest en de winnaar zal draaien van 18:00u tot 20:00 tijdens de Deepgroove Barbeque!

We schilderen je niet af met een half uurtje tracks gooien zonder audience. Nee, de winaar draait maar liefst 2 uur tijdens de barbeque, kan dus een mooi verhaal vertellen met zijn of haar tracks en maakt hiermee deel uit van een serieuze line-up, met Benjamin Scott, Jasper Clash, René Amesz en Funkerman. Dit alles voorzien van een heerlijke ambiance op een geweldige locatie aan het Zeeuwse strand.

We kijken bij deze contest niet naar waar je vandaan komt, hoeveel Facebook vriendjes je hebt, hoeveel keer je bericht gedeeld wordt of wie commercieel gezien de beste keuze is voor ons event. Het gaat ons om goede muziek en dat is vooral waarvoor onze gasten naar de Deepgroove events komen. We zijn dus op zoek naar een toffe dj of dj duo (m/v) die zich kan inleven in de echte Deepgroove mood!

Voordat je enthousiast aan de slag gaat willen we je er op attenderen dat 2 uur voor een vroege set best lang is. In die 2 uur kun je natuurlijk veel vertellen met je eigen selectie tracks. Maar probeer jezelf in te leven in de situatie. Mensen staan/zitten relaxed te eten en komen langzaam in de partymood. Wat wij dus belangrijk vinden, is dat je relaxed kunt draaien. Wat dat inhoudt mag je zelf invullen. Maar als jij kunt aanvoelen wat relaxed is tijdens de "Deepgroove Barbeque", dan ben je al een heel eind!

Wat moet je doen?

  • Like de Deepgroove Events pagina op Facebook en zet jezelf op aanwezig in het Deepgroove at the Beach '18 event.
  • Upload een voor iedereen te downloaden set van tenminste 45min op Soundcloud of een dergelijk medium en je noemt deze: "Deepgroove at the Beach Contest 2018".
  • Download DEZE FOTO en gebruik het als cover bij je contest mix.
  • Mail ons vóór 1 mei op DIT E-MAIL ADRES de link naar je mixtape en sluit in deze mail een tekstbestandje in met je contact gegevens, social media URL’s en een bruikbare (hr) foto.
  • Geef je deelname aan de contest aandacht op je eigen sociale media.

Wat doet Deepgroove?

  • We nemen alle deelnemers serieus en beoordelen alle inzendingen.
  • Er komt geen "live" contest event, dus deze contest vindt alleen online plaats.
  • Deepgroove Events betaald je reiskosten (binnen Nederland), je kunt iemand meenemen en de delicious barbeque en drinks zijn natuurlijk ook included.


That's all for now...
Join the contest and show us your grooves!
21 Juli 2018
18:00uur - 20:00uur
Beachclub Perry's
JOIN THE CONTEST!